PAU – Convocatòria 2024 (actualitzat, novembre 2023)

Informació sobre la prova d’accés a la universitat a Catalunya PAU 2024

Ponderacions (canal Universitats)

PAU – Convocatòria 2023 (actualitzat, maig 2023)

Els titulats tècnics de cicles formatius de grau superior (CFGS) poden accedir a la universitat directament i sense obligació de fer cap prova. La seva nota d’accés és la qualificació mitjana obtinguda en el cicle (entre 5 i 10 punts) i té validesa indefinida.

Tanmateix, per accedir a algun estudi de grau, aquests estudiants poden considerar millorar la nota d’accés examinant-se de matèries de modalitat de batxillerat vinculades als estudis universitaris que desitgin cursar. Per això, voluntàriament, poden fer exàmens per apujar la nota d’admissió a la universitat.

  • Calendari 2023

Les dates de la prova del 2023 són:

−      Convocatòria de juny: dimecres 7, dijous 8 i divendres 9 de juny.

−      Últim dia per validar la matrícula de PAU de l’alumnat matriculat a la fase específica de la PAU: divendres 26 de maig. Trobareu adjunt el document amb els “Requisits per a la inscripció a la PAU de l’alumnat d’últim curs de CFGS”

−      Tribunal Especial i d’Incidències: dimarts 13, dimecres 14 i dijous 15 de juny.

−      Convocatòria de setembre: dimarts 5, dimecres 6 i dijous 7 de setembre.

Tota la informació referent les matèries de PAU està ja actualitzada al web on podeu consultar tant l’estructura de l’examen, com el criteris generals d’avaluació i, si escau, altra informació addicional sobre cadascuna de les matèries:

Més informació al Canal Universitats

https://universitats.gencat.cat/ca/preguntes-frequents-contacte/dubtes-preguntes-temes/proves-resultats/pau-per-als-estudiants-de-cicles-formatius-de-grau-superior/