El passat 28 d’abril vam participar a la 3a edició de les 24h d’Innovació Barcelona, on 68 equips van haver de resoldre 24 reptes de grans empreses.  En aquesta edició, cada centre era la seu del seu equip i estava connectat amb la resta de participants mitjançant la plataforma Zoom. Des de la Mercè hi vam participar amb un equip interdisciplinari format per alumnat del CFGM d’Estètica i bellesa, del CFGS Il·luminació, captació i tractament d’imatge, del CFGM de Sistemes microinformàtics i xarxes, del CFGS de Disseny de fabricació mecànica i del CFGM de Perruqueria i cosmètica capil·lar. L’alumnat va haver de resoldre el repte plantejat per l’empresa Triwee, distribuidora d’impressores 3D, mitjançant la metodologia Design Thinking.

L’equip format per Marina, Roger, Nora, Haimar, Yuri, Julio, Johsué i Arnau va idear, prototipar i presentar una solució innovadora al repte en el temps establert. La seva bona organització, creativitat i enginy van fer que l’equip fos un dels 24 centres classificats per la gran final. No es va poder pujar al pòdium però l’experiència va ser molt enriquidora i una oportunitat on l’alumnat va poder posar en acció les seves idees.