Nova oferta formativa

Des del Departament d’Electricitat i electrònica presentem la nova oferta formativa del Grau Superior de Sistemes de telecomunicació i informàtics, perfil professional Internet de les coses i Intel·ligència Artificial.

Els sistemes d’IoT (Internet de les coses) van més enllà de la connexió de persones, dispositius i objectes. Aquesta tecnologia suposa ja una nova revolució industrial degut a les importants implicacions que tindrà en un curt termini i que en molts àmbits és ja una realitat. Segons CISCO, es preveu que en només dos anys, es a dir en 2023 tindrem 29300 milions de dispositius connectats a Internet, arribant a tenir més de 26 connectats per persona.

La tecnologia IoT va de la mà d’altres tecnologies com poden ser les relacionades amb la connectivitat de dispositius a distància. Xarxes de dades, radiofreqüència en bandes lliures o de pagament, connectivitat en xarxes sense fil i amb curtes distàncies i la telefonia mòbil.

El cicle de Grau Superior de Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics dispondrà d’un nou mòdul que ens ajuda a formar als nostres alumnes en les tecnologies de IoT i intel·ligència artificial.