Dualiza (Fundación Bankia por la Formación Dual) i FPEmpresa (Asociación de Centros de Formación Profesional) han premiat l’Institut Mare de Déu de la Mercè per la seva campanya de vídeos de portes obertes recentment estrenada, La campanya s’emmarca en el període de preinscripció per al pròxim curs acadèmic 21/22 amb l’objectiu de promocionar l’oferta formativa i orientar, tant a famílies com a estudiants, amb informació de primera mà sobre el cicle: de què va, quin és el perfil dels estudiants, conèixer les sortides laborals, entre altres.

Els vídeos emmarcats dins aquesta campanya, un total de 23, realitzats pels alumnes de 2n del cicle formatiu de grau superior de Realització de projectes audiovisuals i d’espectacles, un grup de treball format per Alejandro Pérez, Andrea Consernau i Youness Sabri. I amb el reforç durant la fase d’edició i postproducció dels alumnes Joanna Núñez i Aaron Pérez. Tot un repte on han pogut posar en pràctica els coneixements dels seus estudis en el vessant més pràctic i real. El projecte ha estat coordinat per la professora Mari Carmen Redondo del departament d’Imatge i so.

VÍDEOS PORTES OBERTES INSTITUT MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

La convocatòria Orientación Activa 2021 de Dualiza i FPempresa té com a objectiu donar suport als projectes d’orientació amb l’objectiu de secundar i incentivar als centres educatius a posar en marxa accions orientatives cap a la Formació Professional de caràcter innovador, proactiu i amb impacte. Enguany per primera vegada optaven a premi tant preprojectes que es volen desenvolupar com altres que ja s’hagin dut a terme des de l’inici de 2021, com és el cas dels vídeos de portes obertes. Des del departament de FOL davant els resultats de la campanya van veure l’oportunitat de presentar aquest projecte acabat i optar així al premi.

Amb aquest reconeixement, l’Institut Mare de Déu de la Mercè reafirma la seva aposta pels ensenyaments de Formació Professional, vetllant per la millora de la qualitat dels serveis prestats, participant activament en totes les iniciatives, programes i convocatòries públiques i privades per tal d’assolir l’excel·lència en diferents camps d’actuació.

Els vídeos, que han tingut molt bona repercussió en visualitzacions i visites al web, es poden trobar al canal YouTube de l’institut i a la seva pàgina web. També als canals Instagram dels diferents departaments, al LinkedIn del departament de FOL i al LinkedIn oficial del centre.

Des de l’Institut Mare de Déu de la Mercè agraïm aquest reconeixement a la Fundación Bankia Dualiza i a FPEmpresa tant pel finançament com pel suport rebut.