La campanya s’emmarca en el període de preinscripció per al pròxim curs acadèmic 21/22 amb l’objectiu de promocionar l’oferta formativa i facilitar al futur estudiant informació de primera mà sobre el cicle: de què va, quin és el perfil dels estudiants, conèixer les sortides laborals, entre altres.

Els vídeos emmarcats dins aquesta campanya, un total de 23, han estat realitzats pels alumnes de 2n del cicle de Realització de projectes audiovisuals i d’espectacles, un grup de treball format per Alejandro Pérez, Andrea Consernau i Youness Sabri. I amb el reforç durant la fase d’edició i postproducció dels alumnes Joanna Núñez i Aaron Pérez. Tot un repte on han pogut posar en pràctica els coneixements dels seus estudis en el vessant més pràctica i real. Els vídeos tenen una durada de 2 minuts i una versió resumida de 20 segons per a Instagram.

Per a la realització dels vídeos s’ha comptat amb la col·laboració de més de 20 professors i professores del centre. És el mateix professorat qui explica de primera mà aspectes destacats de cada cicle, aquell que trobarà el futur alumne en cursar el cicle. Durant dos mesos les càmeres han seguit de ben a prop els alumnes durant les sessions pràctiques i de tallers: als tallers de soldadura, de rellotgeria, d’automoció, en el plató de televisió, als salons d’estètica i maquillatge, a la sala d’impressió 3D i molts més.

Els vídeos es poden trobar al canal YouTube de l’institut i a la pàgina web. També als canals Instagram dels diferents departaments.