El passat gener des de la Família d’Imatge Personal vam iniciar una col.laboració amb el Instituto Isidoro Sánchez de Málaga. Els cicles implicats són el CFGS de Caracterització i Maquillatge Professional i el CFGS d’Asssessoria d’Imatge Personal I Corporativa. El projecte està totalment gamificat. L’escenari és un concurs de talents on l’alumnat podrà mostrar davant un jurat professional els seus treballs en maquillatge, perruqueria, efectes especials, estilisme, entre altres.

Com ho mostren? Creant des de zero un curtmetratge en equips mixtes amb temàtiques de desenvolupament sostenible, de l’agenda 2030, i com a fons, una situació de pandèmia.

El primer repte és treballar en remot, en equips de 10 persones des de diferents cicles i ciutats!

Els programes del concurs els podeu veure al canal de Youtube FP visible FP de calidad. Tenim com a jurat professionals com, Nacho Díaz, David Martí, David Àmbit, German Madrid i George Shminky. L’alumnat ha rebut Masterclass i entrevistes de professionals com, Arturo Balseiro, Carles Carbonell, Rocio Linares, Lupe Montero, Muti Saló, Raquel Buenaventura, Lidia Martín, i més professionals que ens acompanyaran fins arribar al lliurament de premis a una Gala Final. Moltes gràcies a tots i a totes!

El projecte és una gran oportunitat pel nostre alumnat per apropar la seva professió a la realitat del moment.

Departament d’Imatge Personal.