El projecte documental dels alumnes de 2n de Realització del nostre institut ha estat guanyador del primer premi, valorat en 2.000 €

Microrealitats’, es consolida com el projecte guanyador de l’edició d’enguany del concurs Docs Cooperants. Un concurs organitzat per l’Espai Jove Casa Sagnier, el qual premia avantprojectes de documentals que donen veu a projectes socials.

L’equip del projecte guanyador d’aquesta edició està format per Paula Carmona, Jeanette Coca, Marc Félez, Yaiza Galan, Cristina Malo, Cristian Ruano i Claudia Vizuete, alumnes de Realització Audiovisual del nostre centre. La proposta s’emmarca dins del mòdul de projecte final del cicle de Realització de projectes audiovisuals i d’espectacles.

Viatgem de la ciutat als pobles de Catalunya més desconeguts on no arriba el turisme ni els influencers per conèixer els interessos, inquietuds, la identitat de les persones que viuen en l’entorn rural. Microrealitats en estat pur.” Aquest és el storyline del documental premiat.

Enguany, l’entrega de premis del Docs Cooperants no s’ha pogut realitzar de forma presencial a causa de la Covid-19. És per això que el passat divendres 11 de desembre es va transmetre la gala des del canal de YouTube de l’Espai Jove Casa Sagnier.

La gala va ser presentada per Albert Garcia, dinamitzador de l’Espai Jove, i es va comptar amb les intervencions de Vicente Barella i Òscar Sánchez com a membres del jurat. El jurat va valorar molt positivament el projecte; Es pot veure que hi ha un treball al darrere molt ambiciós amb unes propostes coherents i uns referents que ens ha agradat molt”, va afirmar Barella. Sánchez va valorar-lo com “un projecte tan interessant i tan pertinent en aquests moments”.

També l’equip guanyador va intervenir dient unes paraules d’agraïment als membres del jurat i a l’Espai Jove Casa Sagnier. Per finalitzar la gala, es va projectar el documental guanyador de la darrera edició “Vides sense sostre”.

Podeu visualitzar la gala d’entrega de premis en el següent enllaç: