ACREDITA’T: LLISTAT D’ADMESOS I EXCLOSOS

A continuació trobareu els llistat d’admesos i exclosos tant de l’àmbit de confecció de pàgines web com de sistemes microinformàtics i xarxes:

Recordeu que les persones interessades disposen de tres dies hàbils, a partir del dia següent al de la publicació del resultat provisional de la preinscripció, per tal de presentar al·legacions en relació amb l‘admissió o l’exclusió a la preinscripció. Les al·legacions s’han de presentar per correu electrònic al centre institut tecnològic de Barcelona*.

Institut Tecnològic de Barcelona
Carrer d’Aiguablava, 121
08033 Barcelona
Telèfon: 937 070 020
Correu electrònic àmbit Confecció de pàgines web: sara@itb.cat

*En la present convocatòria hi ha hagut un canvi de centre on es farà l’acreditació en l’àmbit de Confecció de pàgines web i en l’àmbit de Sistemes microinformàtics i xarxes. A partir d’ara es durà a terme a l’Institut Tecnològic de Barcelona, per la qual cosa els aspirants hauran d’enviar totes les seves consultes a l’adreça de correu: sara@itb.cat.