Davant l’evolució dels esdeveniments relacionats amb el coronavirus a nivell europeu i les decisions d’aturar la recepció i enviament d’alumnat i professorat que diverses institucions sòcies, amb les quals el nostre institut col·labora internacionalment, han prendre i el segur tancament dels mateixos centres educatius i del nostre centre mateix, la direcció del centre conjuntament amb la coordinació de mobilitat internacional ha decidit cancel·lar totes les activitats de mobilitat internacional programades des de i cap al nostre institut fins a nova ordre.
Les mobilitats en curs continuaran com estaban programades, fins que no hi hagi noves instruccions des de les institucions, autoritats dels països on s’estan realitzant les activitats de mobilitat (Helsinki i Tampere, Finlàndia), i els responsables.
Per qualsevol dubte ens podeu contactar a través de la nostra adreça, internacional@lamerce.academy.
Cordialment,
Coordinació de Mobilitat Internacional