Benvolguts/des,

Des de la Coordinació de Mobilitat Internacional us fem arribar una informació relacionada amb les mobilitats programadescap al Helsinki Vocational Collegei al Tampere Vocational College – TREDU.
El City’s Education Division (Consorci d’Educació de les ciutats de Helsinki i Tampre) i les direccions dels instituts de FP abans esmentats han prohibit qualsevol activitat de mobilitat internacional, recepció i enviament d’alumnat i professoratfins a nova ordre.
Així doncs, totes les activitats de mobilitats programades i/o organitzades cap/des d’aquests centres educatius queden anul·lades
Des de la Coordinació de Mobilitat Internacional lamentem la presa d’aquesta decisió que ve donada per la situació que s’ha generat arrel del coronavirus/SARS-CoV-2.
Tant aviat com hi hagi novetats i/o canvis ens posarem en contacte amb vosaltres.
Per a qualsevol dubte ens podeu contactar a través de la nostra adreça, internacional@lamerce.academy o al despatx Erasmus+.
En aquest enllaç hi ha informació sobre el coronavirus/SARS-CoV-2 per part del SEPIE. A més aquí podeu trobar la resolució de l’Education Division of the City of Helsinki i en aquest la resolució del Tampere Vocational College TREDU.
En aquest enllaç es pot consultar l’actualització de la situació per part del SEPIE.
Cordialment,
Coordinació de Mobilitat internacional