Els dies 18 i 19 de desembre es va celebrar a Barcelona l’esdeveniment 24h d’Innovació Barcelona organitzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i patrocinat per la Fundación Dualiza Bankia por la Formación Dual.
El nostre centre va estar representat per la Claudia Vizuete, la Yaiza Galán i la Cristina Malo (CFGS Realització de Projectes d’audiovisuals i espectacles), Adrián Martín i Ayoub Hanoun (CFGS Automoció) i David Bermúdez (CFGS Disseny en Fabricació Mecànica). També hi van participar al vespre el Víctor Villa (CFGS So per a audiovisuals i espectacles) com a Dj, la Mireia Carrasco i l’Albert Reina (CFGS Ensenyament i Animació socioesportiva) fent diverses activitats d’animació per a dinamitzar l’acte.
 
Tots ells van participar en grups formats per estudiants de diferents centres de Catalunya i van tenir l’encàrrec de donar resposta a un dels 24 reptes plantejats per empreses de diferents sectors.
Els investigadors de la Xarxa Activa FP van premiar l’equip en el qual va participar la Claudia Vizuete, per haver demostrat les millors habilitats personals i socials a l’hora de resoldre el repte assignat.
Felicitats a tots els estudiants de La Mercè pel gran paper que van fer en aquest esdeveniment!