Els alumnes de 2on de caracterització van tenir l’oportunitat de participar en la creació del projecte Man of Medan per al festival N1B (Nice one Barcelona).
Els assistents a aquest festival van tenir l’oportunitat de pujar a bord de la Ourang Medan, el vaixell holandès que va desaparèixer a finals dels anys 40 a l’estret de Malacca (Indonesia) i escenari del videojoc Man of Medan, el primer títol de la sèrie The Dark Pictures Anthology de Bandai Namco Entertainment.
Es tractava d’un espai de més de 200 m² i amb vuit escenaris diferents, creat intregrament per alumnat de formació professional d’una trentena d’instituts, entre els quals es trobaven els nostres alumnes.
El projecte va recrear l’interior de la nau protagonista del videojoc proposant una activitat on grups d’entre tres i cinc persones havien d’escapar de l’icònic vaixell fantasma.
Una experiencia inoblidable.