El passat dimecres dia 27 de novembre l’alumnat dels 6 PFI del nostre institut (auxiliar d’imatge personal, perruqueria i estètica (2), auxiliar de fabricació mecànica i d’ajust i soldadura, auxiliar de reparació i manteniment de vehicles lleugers, auxiliar en muntatge d’instal·lacions electrotècniques en edificis i auxiliar de paleta i construcció) han estat voluntaris/es en la classificació d’aliments recollits en el Gran Recapte.

Els/les 90 alumnes del nostre centre van a classificar 78.000 kilos d’aliments que es faran arribar a les persones amb necessitats alimentàries.

Els nois i noies han descrit l’activitat com una de les millors que hem realitzat en el que portem de curs i han remarcat els valors que han après com la solidaritat i el treball en equip. Tot i que ha estat una jornada cansada en un torn de quatre hores han mostrat interés en tornar a participar-hi un cop més.