GRAN PARTICIPACIÓ D’ALUMNES DE IMATGE I SO AL FESTIVAL DE CURTMETRATGES DE L’HOSPITALET

Els curts presentats a la categoria de Metropolhis, elaborats en 48 hores, havien d’incloure l’aparició de L’Hospitalet, de la frase “No soy estraño, sencillamente no soy normal” a més de l’acció de pintar amb guixos. 

Els  cinc curtmetratges participants per alumnes de l’INS la Mercè foren CATARSIS de Tobias Saied, DIA CERO, DIA DE LOS HECHOS de Sebastian Niño, NO SOY NORMAL de Claudia Vizuete, TE QUÍERO LUCÍA de Daniel Martín (Gipso Films) y VIDAS ESCONDIDAS de Ramón Carmona i Ricardo Quispe.

I els premis guanyadors són: el segon premi ha estat pel curt “No soy normal”; el del públic i a la millor fotografia per “Te quiero Lucía” de Daniel Martín; i el de guió per “Vidas Escondidas”.

Felicitats a tots!!