Bones noticies ERASMUS+, amb la signatura del conveni de subvenció ha quedat aprovat oficialment el projecte d’Associacions Estratègiques KA202: From Combustion Engine Vehicle to Electric Vehicle.
Aquest projecte d’intercanvi de bones pràctiques, té com a objectius convertir un cotxe amb motor de combustió interna a un cotxe elèctric i construir un banc de prova per a motors elèctrics.
En el projecte hi participen, a més a més del nostre institut, els següents cinc instituts de FP, Aretxabaleta (Euskal Herria), Istanbul (Turquia), Tampere (Finlàndia), Braila (Romania) i Nevers (França).
El projecte comporta la realització de sis reunions de gestió i implementacióla primera de la qual es realitzarà al nostre institut entre el 2 i el 5 de desembre 2019, i de tres activitats d’ensenyança, aprenentatge i formació a Braila, Nevers i Barcelona, respectivament.
El KA202 “From Combustion Engine Vehicle to Electric Vehicle” té una duració de 36 mesos i està subvencionat pel programa Erasmus+ del Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE).