El passat 3 de desembre va tenir lloc al Teatro Real de Madrid, la jornada anual de difusió Erasmus+ 2018.

A la mateixa varem participar José Manuel Pingarrón Carrazón i Coral Martínez Iscar, president i directora del Servicio para la Internacionalización de la Educación (SEPIE), respectivament.

Al programa es van tractar temes com la inclusió com motor dels valors europeus per part de Irene Villa, el significat i impacte del programa Erasmus+ a diferent sector educatius (Educació Escolar, Formació Professional, Educació Superior i Educació de Persones Adultes), i la experiència Erasmus+ a diferents institucions. A més a més es van presentar els principals aspectes de la convocatòria Erasmus+ 2019 i el futur programa Erasmus+ 2021-2027. Finalment es van entregat el reconeixement de qualitat de projectes Erasmus+ 2018.